Iniciativa a l’ Hospitalet per crear una xarxa internacional en l’ àmbit de l’ FP amb la complicitat de PIMEC i l’ Ajuntament

Economia.

Es tracta d’un projecte sota el títol Erasmus+ presentat en el marc de la 7a edició de la setmana de l’FP organitzada pel consistori.
Es tracta d’un projecte sota el títol Erasmus+ presentat en el marc de la 7a edició de la setmana de l’FP organitzada pel consistori.

Aquesta acció, impulsada conjuntament amb els centres educatius de la ciutat, té lloc aquesta setmana just abans d’iniciar el procés de preinscripció per a la formació professional del curs 2021-2022.

L’activitat s’ha realitzat a través de mitjans telemàtics a conseqüència de la Covid-19 i ha comptat amb l’assistència de la Tinenta de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez; amb la regidora d’Igualtat i Joventut, Laura García; amb la Regidora adjunta d’Educació, Iman Aisa i amb Ramón Vives, vicepresident de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet.

El programa Erasmus+ és un projecte liderat per l’OAED (Servei Públic d’Ocupació de Grècia) que compta amb PIMEC com a partner i amb l’Ajuntament com a col•laborador, l' objectiu és millorar l’eficiència de l’FP a través de l’encaix entre l’oferta i la demanda en el mercat de treball.

A través d’una plataforma en línia anomenada "Apprenticeship Inter-Network" es vol desenvolupar una xarxa d’aprenentatge a nivell internacional mitjançant 3 portals web, Grècia, Itàlia i Espanya, que comptaran amb un sistema interconnectat.

Al llarg de la jornada s’ha manifestat la rellevància de treballar per enfortir els vincles entre tots els agents vinculats a l’FP, especialment les pimes.

També s’ha posat en valor la importància d’establir aliances internacionals amb altres països, ja que enriqueixen el nostre sistema d’FP, aportant una visió global de la formació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article