L'Associació Empresarial Esplugues Innova s'ha presentat aquest dimarts 20 d'abril a l'Espai Baronda

Economia.

Constituïda fa un mes compta actualment amb 28 empreses.
Constituïda fa un mes compta actualment amb 28 empreses.

L'alcaldessa, Pilar Díaz, ha afirmat que "cal treballar conjuntament perquè podem arribar molt més lluny; ens interessa que vosaltres arribeu als vostres objectius" i ha subratllat que Esplugues està "en el top de les ajudes a la província de Barcelona".

El president de la nova entitat empresarial, Sergio Sánchez-Osorio, ha assenyalat que "volem ser l'interlocutor únic amb l'Ajuntament, fer xarxa entre les empreses i aconseguir impulsar el teixit productiu d'Esplugues".

Un total de 25 empreses han constituït aquest dijous 25 de març l’Associació Empresarial Esplugues Innova, una iniciativa de l’Ajuntament d’Esplugues –amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Unió de Polígons de Catalunya (UPIC)– per treballar conjuntament en projectes de millora dels polígons industrials i de les empreses.

L’objectiu de l’entitat, que ha estat el resultat de mesos de treball d’un grup d’empreses del municipi, és desenvolupar millores tant de manteniment com de competitivitat, tenint com a valors centrals la sostenibilitat i la innovació.

Durant l'assemblea constitutiva s'han aprovat els estatuts i s'ha designat la junta directiva, encapçalada per Sergio Sánchez-Osorio, d'Edser Labs, com a president; Mariano de Leonardo, de Kosmos Grup, com a vicepresident; Maribel Gómez, d'Eurofins, com a tresorera, i Marta León, del Coworking Esplugues, com a secretària.

L'acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Economia i Treball de l'Ajuntament, Montse Zamora, que s'ha mostrat molt satisfeta que Esplugues compti amb una associació d'aquestes característiques “donat el pes industrial que concentra la localitat”, així com de Pere Soler, cap d’Empresa i Mercat de l'AMB, i Sílvia Solanellas, directora de la UPIC.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article