Aprovada la construcció d’una residència i un centre de dia per a gent gran a Sant Vicenç dels Horts a tocar del Molí dels Frares

Societat.

Així, l’edifici disposarà de 4 plantes, tot i que l’alçada aparent des del carrer B serà de 3 plantes.
Així, l’edifici disposarà de 4 plantes, tot i que l’alçada aparent des del carrer B serà de 3 plantes.

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha donat llum verda a dues modificacions de planejament que permetran incrementar la dotació de pisos amb protecció oficial i d’equipaments públics a Badalona i a Sant Vicenç dels Horts, i també a una altra modificació per regular la implantació d’apartaments turístics i allotjaments temporals a Sant Cugat del Vallès.

Comissió ha aprovat definitivament una modificació del Pla General Metropolità (PGM) per permetre la construcció d’un edifici destinat a residencia pública per a gent gran i a centre de dia a l’illa d’equipaments del Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).

L’àmbit es troba a l’extrem nord del municipi, entre el polígon industrial i conjunt d’equipaments del Molí dels Frares i el barri de Sant Josep, a l’est de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Actualment hi ha dues edificacions que acullen oficines municipals, aules de formació, un restaurant, un auditori i un museu.

Un dels edificis és la construcció original, el Molí dels Frares, catalogat, i l’altre és modern, el nou equipament limitarà amb el carrer B, amb la comissaria dels Mossos d’Esquadra i amb l’espai lliure del Molí dels Frares.

Tindrà 2.763 m² i la forma d’un edifici en L, adaptat a la topografia del terreny per minimitzar el seu impacte visual, la disposició en L crea un espai obert en la part posterior que permetrà als residents fer activitats a l’aire lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article