La campanya #GràciesEsport del Consell Esportiu del Baix Llobregat vol reconèixer l’ esforç a les persones que han fet possible l’ esport escolar

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Aquesta campanya, que gira entorn un vídeo on es ressalten els valors transmesos amb els JEE, mostra també l'agraïment del CEBLLOB als equips participants, en una temporada marcada per la pandèmia que, segons es narra al curtmetratge "ha unit més que mai" els participants i "ha mantingut més vius els nostres valors", entre els que se citen el compromís, la solidaritat, l'empatia, l'esperit d'equip i la responsabilitat.

Per mostrar aquesta unitat, diversos participants, tan jugadors, tècnics i coordinadors, argumenten per què participen en els JEE del Baix Llobregat.

Entre aquests, hi apareixen: l'Escola Isabel de Villena (Esplugues); l'Institut de Sales (Viladecans); el Club de Futbol Sala Sant Andreu de la Barca; el Club Patinatge Castelldefels; l'Escola Manyanet (Molins de Rei); els Vikings Vòlei (El Prat de Llobregat); l'empresa DACOR de gestió esportiva; l'AMPA Montserratina (Viladecans) i l'Associació Esportiva Escola Daina Isard (AEEDI) (Olesa de Montserrat).

Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha transmès un missatge d'"agraïment a tots els participants d'aquesta edició en els JEE del Baix Llobregat per les circumstàncies que vivim.

Una participació que posa de manifest la unitat de l'esport escolar a la comarca i el compromís amb els valors de l'esport, cabdals per veure créixer els i les joves de la comarca de manera saludable, respectuosa i amb pilars ben fonamentats. Estem segurs que la temporada vinent ens tornarem a trobar per seguir creixent amb esport i valors".

Per últim, en el tancament del vídeo apareix el missatge #GràciesEsport, amb el que el mateix CEBLLOB, organitzador dels JEE, mostra el seu agraïment als clubs que han fet possible l'edició dels Jocs en el context de pandèmia.

Segons fonts del mateix CEBLLOB, setmanalment es publicaran a les seves xarxes socials (@cebllob) els vídeos per separat dels participants, posant en valor la presència de cadascun, i així també l'agraïment individualitzat.

Animant a tots els participants a compartir els seus vídeos a xarxes socials explicant per què participen en els Jocs Escolars i afegint el hashtag #GràciesEsport, per tal que el CEBLLOB els comparteixi a les seves xarxes.

Per últim, amb aquesta campanya es pretenen fomentar també les inscripcions de nous equips per a la propera edició dels Jocs Escolars, gestió que es pot realitzar a través del sistema Playoff o posant-se en contacte amb el CEBLLOB a través de les seves xarxes socials, el telèfon 93.685.20.39 o el correu cebllob@cebllob.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article