La plataforma Vallirana ets Tu recorda que la justícia ha comunicat a l’ Ajuntament que no podrà continuar amb el projecte de càmeres de vigilància de trànsit

Societat.

Aquesta ha exigit l’assumpció de responsabilitats pel prejudici que s’ha causat, podent-ne evitar, a l’Ajuntament de Vallirana.
Aquesta ha exigit l’assumpció de responsabilitats pel prejudici que s’ha causat, podent-ne evitar, a l’Ajuntament de Vallirana.

Aquests asseguren que, “l’equip de govern de l’Ajuntament de Vallirana, encapçalat per Eva Martínez, també presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, segueix encadenant revessos judicials a la seva política al front de la institució municipal.”

Recorden que a finals del 2020 es feia pública una sentència que condemnava l’Ajuntament de Vallirana a readmetre una treballadora per males pràctiques contractuals i, segons deia textualment la sentència que considerava “que en aquest cas s’ha produït una discriminació per raó de sexe, la qual cosa comporta una indemnització”.

Lamenten que, “rep una nova sentència en que se li anul•la una adjudicació en una licitació per al subministrament i posada en marxa de dues càmeres de vídeo-vigilància amb reconeixement de matrícules, que ja havia estat conflictiva (fins a 5 recursos per part d’empreses que participaven al concurs).”

Això no aniria més enllà, “si no haguessin estat advertits fins a 2 vegades amb comunicacions emeses per la Direcció General d’Administració de Seguretat del Dept. d’Interior de la Generalitat, en que s’indicava que el procés que s’estava seguint era contrari a la normativa.”

Des de l’oposició, Jordi Roca, portaveu del grup municipal de Vallirana ets Tu ho ha denunciat: “Ens sembla greu que hagin d’avisar el nostre Ajuntament de que una cosa no s’està fent d’acord a normativa. Ens sembla temerari que quan s’insisteix en els avisos, des de l’equip de govern no se’n faci cas i s’entossudeixin a seguir actuant com ho estaven fent, sense cap mena de rectificació.”

Vallirana ets Tu és una plataforma de persones, de diferents àmbits ideològics, transversal, amb un objectiu comú: fer una Vallirana millor. El seu àmbit d’actuació és, per tant, exclusivament de caràcter municipal. Es va formar l’any 2019, i en les primeres eleccions municipals en que va participar ja va obtenir una representació de 2 regidors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article