L’ incendi d’ un habitatge a l’ Hospitalet causa una víctima mortal

Societat.

Els Bombers han estat alertats, a les 18.33 hores de dijous d’un incendi en un pis situat al número 19 del carrer de Sant Antoni.
Els Bombers han estat alertats, a les 18.33 hores de dijous d’un incendi en un pis situat al número 19 del carrer de Sant Antoni.

A l’indret del sinistre s’hi ha desplaçat 8 dotacions de Bombers de la Generalitat, que han començat a treballar per sufocar les flames d’un foc molt desenvolupat que afectava un dels 4 estudis allotjats a la primera planta de l’edifici.

La planta baixa acull 2 habitatges més. En poder accedir a l’interior de l’habitatge sinistrat, els efectius de Bombers de la Generalitat hi han trobat el cadàver d’un home, presumptament el resident de l’habitatge afectat, el primer quarta.

A més, a resultes d’inhalació de fum, una veïna de 86 anys, resident d’un dels habitatges de la planta baixa, ha estat evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge, en estat menys greu.

També un efectiu de la Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat ha patit una lesió durant el servei en manipular una porta de l’habitatge. Les flames han afectat fortament el petit estudi on s’ha declarat el sinistre, les causes del qual estan essent investigades pels Mossos d’Esquadra.

La resta dels habitatges de l’immoble no han patit danys però unes bigues de fusta podrien haver resultat compromeses per l’acció del foc, per la qual cosa s’ha donat avís als serveis municipals d’arquitectura.

A més de les 8 dotacions de Bombers de la Generalitat que han participat en l’extinció de l’incendi, a l’operatiu hi han pres part 5 unitats del SEM, 2 de bàsiques i 3 de caràcter avançat; 3 patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article