Desmuntat a l’ Hospitalet un domicili on es traficava i es consumia cocaïna

Societat.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació conjuntament amb la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat van detenir el dimarts 27 d'abril un home, de nacionalitat veneçolana, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Durant l'operatiu es va desmantellar un punt de tràfic i consum de cocaïna, ubicat en un domicili del barri Collblanc-Torrassa. La investigació es va iniciar el mes de febrer quan els agents van tenir coneixement que hi havia una afluència continuada de persones consumidores d'estupefaents a un edifici del carrer Rafael de Campalans de l'Hospitalet de Llobregat.

Les indagacions fetes pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van poder determinar que un home d'identitat desconeguda tenia un punt de venda de cocaïna a l'interior d'un domicili.

Es dóna la circumstància que l'home que venia la droga no tenia antecedents per tràfic de drogues i vivia discretament intentant passar força desapercebut entre els veïns. Fins i tot havia arribat a connectar una làmpada a l'interior del pis, que s'activava quan els consumidors trucaven al timbre exterior.

D'aquesta manera l'investigat intentava minimitzar els sorolls que podia generar a l'interior del bloc un trànsit elevat de persones trucant al timbre i així evitava les sospites i les queixes dels veïns.

Una vegada recollits els indicis suficients de l'activitat il•legal a dintre del domicili, el dimarts 27 d'abril els investigadors van fer, amb autorització judicial, una entrada i escorcoll en el domicili, a l'interior del qual hi havia en el moment de l'acció policial l'investigat i cinc consumidors, alguns dels quals es disposaven a consumir la cocaïna que acabaven de comprar.

El pis era utilitzat com a punt de venda però també de consum perquè els agents van trobar una estança habilitada per al consum de la droga, amb estris i pipes casolanes per fumar allà mateix la cocaïna.

Així mateix, també van localitzar cocaïna preparada per a la seva venda, quatre bàscules de precisió, 800 euros en metàl•lic fruit de les transaccions il•legals i una pistola simulada, motius pels quals se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els cossos policials han intensificat les entrades i registres així com les detencions en aquesta zona i ja és el tercer punt de venda de droga desmantellat en els darrers cinc mesos en el mateix carrer.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article