Un nou acord permetrà abonar les taxes i tributs establerts per l’AMB des de qualsevol oficina de Correus de l’Estat, a través d’un gir postal

Societat.

Un servei que abasta els principals tributs.
Un servei que abasta els principals tributs.

Aquest nou servei permetrà que les persones que no disposin de connexió a internet, o bé prefereixin no fer el tràmit i el pagament de manera telemàtica, puguin fer la gestió des d’una oficina de Correus, a banda de pagar desplaçant-se a l’AMB.

També beneficiarà les persones que necessitin sol•licitar autoritzacions d’accés esporàdic a les ZBE de la metròpolis de Barcelona, ja que les restriccions d’entrada són vàlides per a tots els vehicles de l’Estat espanyol, així com els estrangers.

Es podran sol•licitar i pagar les 10 autoritzacions anuals disponibles per als vehicles sense distintiu ambiental que ja s’hagin inscrit al Registre metropolità.

D’aquesta manera, la ciutadania podrà utilitzar qualsevol de les 2.393 oficines de Correus de tot l’Estat per pagar les taxes corresponents. El servei prestat per Correus, ja en funcionament, serà el del servei de gir postal, que té un cost fix d’1,95 euros.

Amb aquesta acció, l’AMB vol facilitar els tràmits a la ciutadania i avançar en el camí per ser una administració més propera. Així, ofereix solucions variades per pagar unes taxes destinades, en el seu conjunt, a aconseguir una metròpolis més cohesionada i amb menys desigualtats socials.

Per informar sobre aquest nou servei, l’AMB ha desplegat una campanya informativa a les oficines de Correus del territori, que dona a conèixer la nova opció de pagament i explica els procediments que cal seguir. La campanya també compta amb el personal de Correus, que ofereix informació i suport per fer les gestions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article