Aprovada la nova línia de subvencions per a la inversió d’empreses en tecnologies 4.0 a Molins de Rei

Economia.

Poden optar a aquesta subvenció les empreses locals de més de 10 treballadors, amb despeses relacionades amb la transformació tecnològica.
Poden optar a aquesta subvenció les empreses locals de més de 10 treballadors, amb despeses relacionades amb la transformació tecnològica.

El Ple ordinari del mes d’abril va donar llum verd a les bases reguladores específiques de la subvenció per a empreses per l’aprofitament de les tecnologies 4.0.

Aquesta subvenció servirà per a la transformació tecnològica de les diferents empreses, així com dels autònoms de la vila per tal de buscar la reactivació econòmica de Molins de Rei. L’import màxim d’aquesta subvenció és de 1.500€ i es preveu que, prèviament, es rebi un assessorament sobre la matèria.

Durant la mateixa sessió plenària, el consistori va aprovar la creació de la Comissió Municipal de Patrimoni Històric i Arquitectònic de Molins de Rei i l’aprovació inicial del seu reglament regulador de funcionament.

Aquesta comissió té com a objectiu principal vetllar pel bon desenvolupament de les intervencions a realitzar als edificis i elements catalogats i en els seus entorns definits de protecció al Pla especial de patrimoni històric i artístic (PEPHA) de la vila.

També es va aprovar la modificació dels Estatuts del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i la proposta de designació del nom d’un vial al sector industrial de “Les Llicorelles”.

Ara, aquest nou polígon industrial, ocupat per naus logístiques i que ordena els terrenys que envolten la Riera de Vallvidrera, ja s’anomena “Les Licorelles”.

L’ordre del dia també va incloure donar compte de l’adhesió a la Setmana sense Soroll 2021, en la qual l’Ajuntament de Molins de Rei s’ha involucrat organitzant l’activitat "Fotografia" el soroll per conscienciar la ciutadania sobre l’impacte de la contaminació acústica al nostre entorn i a les nostres vides, la Guàrdia Urbana ha realitzat controls informatius i dissuasoris a vehicules de motor amb alts nivells de soroll.

Pel que fa a les mocions, es va aprovar la moció per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal, mentre que no van prosperar la moció de posicionament en contra de la gestió dels ERTO i la de suport a la iniciativa per una llei que garanteixi el dret a l’habitatge digne a la vila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article