Molins de Rei obre nova convocatòria del Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda cercant promoure un espai d’expressió femení

Cultura.

El termini de presentació d’obres finalitzarà el 30 de novembre de 2021.
El termini de presentació d’obres finalitzarà el 30 de novembre de 2021. | Arxiu.

Enguany, s’obre la convocatòria per al 25a Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda.

Aquest concurs té com a principal objectiu donar a conèixer i impulsar la participació de les dones en el món literari, per visibilitzar les seves veus i fer un reconeixement públic a les dones que mitjançant l’escriptura s’expressen en clau femenina i comparteixen el seu talent.

Es tracta d’una convocatòria oberta només per a dones, el tema és lliure i l’obra haurà de ser inèdita i escrita en català, i no s’admetrà més d’una obra per escriptora, recordar que les participants hauran d’entregar 7 còpies en paper i una en suport digital a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Es demana que el text tingui un mínim de 13.200 caràcters amb espais i un màxim de 26.400, pel que fa a les categories i premis, el primer premi s’emportarà 1.000€; el segon premi, 500€, i el tercer, 250€, a més de la dotació econòmica, les tres escriptores obtindran un trofeu.

El jurat, format per sis membres i la presidenta, emetrà el seu veredicte a finals de febrer del 2022, per més informació, consulteu les bases del concurs al web https://www.molinsderei.cat/feminismes-i-lgtbi/

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article