L’ alcalde de Molins de Rei Xavi Paz i el conseller Tremosa es desfan en elogis envers les instal•lacions de DSV i les posen com a exemple

Economia.

El PI Les Licorelles, on està ubicada la planta, està titllada per moltíssimes entitats com “un atemptat contra el Parc Natural de Collserola”.
El PI Les Licorelles, on està ubicada la planta, està titllada per moltíssimes entitats com “un atemptat contra el Parc Natural de Collserola”.

La inversió feta per Goodman a Molins de Rei ha permès instal•lar una gran industria logística com és DSV, l’empresa promotora ha desenvolupat la primera instal•lació logística multinivell de España i es tracta del centre de distribució o nau Cross dock més gran de tot Catalunya.

Destacar que la nau de DSV a Molins de Rei disposa de 14.000 metres quadrats de magatzem i permetrà gestionar més de 8.000 enviaments setmanals. Tot i que des del passat mes de març ja està operativa, la instal•lació quedarà completada la propera tardor amb una segona fase.

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha visitat Molins de Rei, convidat per l’Ajuntament i Goodman, en iniciar-se la visita ha signat el llibre d’honor de la vila.

Posteriorment, i conjuntament amb el secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer; l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz; el gerent de Goodman, Ignacio Garcia, i regidors de la vila, ha pogut conèixer la nova zona industrial i les noves instal•lacions de l’operador logístic DSV, un edifici d’última generació, recentment instal•lat al Polígon Industrial les Llicorelles.

En acabar la visita a les instal•lacions i al nou ordenament urbanístic de les Llicorelles, el conseller, Ramon Tremosa, i l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, han atès els mitjans de comunicació locals i comarcals.

Tremosa ha expressat que “és un goig poder veure com aquesta gran infraestructura està a punt d’inaugurar-se i això representa que entrem en una nova etapa industrial i empresarial aquí a la comarca del Baix Llobregat, que situa Molins de Rei com un municipi de referència de bones pràctiques que es poden difondre a altres municipis de Catalunya”.

A més, el conseller considera que “la logística és un sector d’avantguarda que crea llocs de treball de productivitats molt altes, que a més van associats a salaris elevats i generen impostos que permeten finançar polítiques socials”.

I afegeix que, en aquest sentit, “a Molins de Rei s’ha sabut aprofitar una gran inversió industrial i logística per regenerar tot un espai per al conjunt de la ciutadania”.

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, assegura que es tracta “d’un projecte líder que està fet amb una sensibilitat mediambiental, des d’un punt de vista de la generació d’energia alternativa, i amb diàleg amb el promotor Goodman. No oblidem que aquesta també és una oportunitat per recuperar la riera de Vallvidrera. Estem davant un projecte molt transcendent i de vital importància per a Molins de Rei”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article