Camille Marguerite-Marie Barberon de l’Escola Serra i Abella de l’Hospitalet menció d’ honor als nous Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals

Cultura.

Els guardons premien l’alumnat que ha aconseguit uns resultats excel•lents en els estudis professionals de música, dansa i arts plàstiques i disseny.
Els guardons premien l’alumnat que ha aconseguit uns resultats excel•lents en els estudis professionals de música, dansa i arts plàstiques i disseny.

El departament d’Educació ha publicat aquest dijous la resolució amb el nom dels deu alumnes que han estat guardonats en la primera edició dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals, que van ser creats el novembre passat.

Aquesta primera convocatòria, que s’adreçava a l’alumnat que va acabar els estudis el curs 2019-2020, ha concedit en total sis guardons i una menció d’honor a alumnes dels àmbits de la música, la dansa i les arts plàstiques i el disseny.

Els premis es van crear mitjançant una ordre del Departament d’Educació, publicada el novembre passat, a proposta de la Direcció General de la Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

L’objectiu de la convocatòria era reconèixer l’excel•lència i distingir els alumnes que, gràcies a l’esforç, el rigor i la dedicació, han aconseguit les màximes qualificacions en els seus estudis artístics.

En l’àmbit de la música, han estat premiats Daniel Palací i Aleix Massagué, tots dos del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, i Alba Valdivieso, del centre autoritzat d’ensenyaments artístics professionals de música Liceu de Barcelona.

En l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny, hi ha hagut mencions d’honor per als següents alumnes: en la categoria d’arts plàstiques, per a Teresa Herrero (de l’Escola Massana de Barcelona) i, en la categoria de disseny.

Per a Camille Marguerite-Marie Barberon (de l’Escola Serra i Abella de l’Hospitalet de Llobregat), Noëlle Solà (de l’Escola d’Art i Disseny de La Garriga, al Vallès Oriental) i Maria Peret (de l’Escola Massana de Barcelona).

Finalment, en l’àmbit de la dansa, ha estat premiat Pere Sansaloni, de l’Institut del Teatre, mentre que Renata Cidra i Indar Aritz Carmona, alumnes del mateix centre, han rebut mencions d’honor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article