L’11è Concurs d’ Iniciatives Empresarials “Fem Xarxa, Fem Empresa” aplega fins a 73 candidatures del Baix Llobregat Nord

Emprenedors.

58 pertanyen a empreses i 15 a projectes de joves.
58 pertanyen a empreses i 15 a projectes de joves.

L’acte telemàtic, pendent de confirmació d’hora, preveu la participació de més d’un centenar de persones entre empreses candidates als premis, joves estudiants, alcaldes i representants polítics dels diferents municipis participants, jurat i personal tècnic.

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han impulsat un any més el “11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord” amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments.

El concurs cerca també augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

En aquesta nova edició s’han reformulat les categories per adaptar-les a la nova situació excepcional generada per la crisi sanitària de la Covid-19. El concurs passa així de les cinc categories d’edicions anteriors a tres. La de “Millor empresa creada a partir de l’any 2019”, compta amb un total de 41 candidatures presentades, de les quals 15 són de Martorell.

Les empreses presentades en aquesta categoría són; Cinemocional, La teva mà dreta, Crianza entre costuras, La Wash Buenos Aires, Enric Serveis, Yatra, Flos Estudi Floral, Rivera Fit Centre, Le Mur, El Raconet, Doorthin Studio, Kari Modes, Lletres de Vida, Why Not i Discos Local 3.

En la categoria “Millor empresa reconvertida davant la Covid-19” hi concorren un total de 17 candidatures, entre les quals n’hi ha 7 del municipi: La Wash Les Bòbiles, La Wash Buenos Aires, Bio Bio, Yatra, Peix i Marisc Anna, Rivera Fit Centre i Discos Local 3. De les 15 candidatures presentades a “Millor idea jove de negoci”, 9 pertanyen a instituts de Martorell. Cinc són de l’institut Joan Oró: Skill Art, Step Shop, Ocho Villas, My Ecommunity Market i Motea. I quatre projectes de l’institut La Mercè, La Fetuccine, Gamma’s Events, Number i Baix Verd.

La millor empresa creada a partir de l’any 2019 i la millor empresa reconvertida davant la covid-19 tindran un premi de 3.000 euros per a l’empresa guanyadora, de 1.000 euros per a la segona classificada i 500 euros per a la tercera. I la millor idea jove de negoci rebrà un premi de 2.250 euros a repartir entre els centres d’ensenyament i l’alumnat participant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article