Oriol Junqueras va visitar dissabte l’ entitat FundEsplai del Prat encoratjant-los a continuar la seva tasca

Política.

Junqueras es va desfer en elogis envers l’ entitat.
Junqueras es va desfer en elogis envers l’ entitat.

La visita es situava en el marc del cicle de trobades que l'organització està fent amb diferents representants polítics, institucionals, d'empreses i entitats.

Oriol Junqueras, el president d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha visitat la seu de la Fundesplai, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. Junqueras ha estat acompanyat pel president de la Fundesplai, Josep Gassó, i s'ha interessat per la tasca que realitza aquesta fundació a diversos indrets de Catalunya.

En concret ha conegut de primera mà la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai, on actualment s'estan desenvolupant unes obres d'ampliació que es preveu que acabin a finals de 2021.

Oriol Junqueras també va parlar amb Jordi Ibern, portaveu del grup municipal d'ERC i company d'ERC al Baix Llobregat, sobre la situació actual i l'actualitat del Prat i va encoratjar a tots els potablaves “a seguir treballant fort i avançar cap a la justícia social, la República i l'amnistia.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article