Esquerra Republicana de l’ Hospitalet vol acabar amb els cables a les façanes i reclama el soterrament del cablejat aeri

Política.

El grup republicà presenta una moció perquè l'Ajuntament treballi en un calendari amb les companyies per acabar amb aquestes instal•lacions que encara perduren.
El grup republicà presenta una moció perquè l'Ajuntament treballi en un calendari amb les companyies per acabar amb aquestes instal•lacions que encara perduren.

Esquerra Republicana defensarà al proper Ple d'aquest mes de maig una iniciativa per acabar amb el cablejat aeri i les instal•lacions elèctriques i telefòniques a les façanes que encara hi ha a l'Hospitalet.

Molts edificis, alguns d'històrics, conserven capses de connexió i cables, sovint mal col•locades o mig penjant, que poden suposar un perill a més de l'impacte visual en el paisatge urbà.

La proposta republicana consisteix en l'elaboració d'un pla municipal, amb un calendari per portar-ho a terme, així com establir convenis amb les diferents companyies elèctriques i de telecomunicacions per procedir a la retirada i soterrament.

El portaveu republicà i cap de l'oposició, Antoni Garcia, ha defensat que “amb aquesta mesura volem ordenar el desgavell actual, amb cablejat que ja no és operatiu i altres en mal estat”.

Alhora ha denunciat que “aquesta situació no es sostenible, cal que l'Ajuntament actuï d'una vegada per resoldre aquesta situació i millorar la ciutat”.

Antoni Garcia, ha defensat que “amb aquesta mesura volem ordenar el desgavell actual, amb cablejat que ja no és operatiu i altres en mal estat”, i reblava “aquesta situació no es sostenible, cal que l'Ajuntament actuï d'una vegada per resoldre aquesta situació i millorar la ciutat”.

Comentaris

LUIS VILADECANS
1.

que vengan a dar una vuelta por el barrio de Albarrosa en Viladecans y podrán ver el tercermundismo de cableados aéreos además de farolas de alumbrado público puenteadas

Comenta aquest article