Neix el Club Accelera el Creixement amb motiu de la desena convocatòria del programa impulsat per PIMEC i la Diputació

Economia.

Us instant de la presentació de la nova eina per impulsar aquesta iniciativa.
Us instant de la presentació de la nova eina per impulsar aquesta iniciativa.

Per celebrar l’ocasió, les entitats van organitzar dimecres a la tarda una conversa en format híbrid amb dos directius: Anna Gener, CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, i Jaume Gurt, CEO de Kuestiona.

Durant la conversa, moderada per la presentadora i directora de “Els Matins” de TV3, Lidia Heredia, els ponents han compartit la seva experiència en el món empresarial, així com les diferents palanques estratègiques per tal de gestionar i fer créixer una empresa: la transformació digital, l’organització, la comercialització i la internacionalització.

Aquesta xerrada ha servit per estrenar el Club Accelera el Creixement, un espai exclusiu dedicat a seguir aportant valor l’acompanyament rebut i claus per a la innovació, creixement i augment de la competitivitat a les 450 pimes que ja han participat en les 9 edicions anteriors del programa. D’altra banda, el Club també té per objectiu esdevenir un punt de trobada per les empreses i d’intercanvi de coneixement i aprenentatge.

El termini d’inscripcions de la 10ª edició del programa “Accelera el Creixement” romandrà obert fins el proper 7 de juny, data a partir de la qual engegarà el nou procés d’acompanyament i tutoria per crear un pla de creixement personalitzat que aconsegueixi que les empreses participants assoleixin una evolució en facturació, benefici o plantilla.

Per tal de formar part del programa, les pimes poden contactar amb la seu o delegacions de PIMEC que els hi pertoqui territorialment o bé amb el Centre Local de Serveis a les Empreses més proper.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article