Les Joventuts Socialistes de Catalunya es renoven amb Ot García de Cornellà com a primer secretari i Laura García de l’Hospitalet com a Viceprimera Secretària

Política.

El “cinturo roig” destaca a la direcció de les JSC.
El “cinturo roig” destaca a la direcció de les JSC.

Seguint aquest punt, l'Ot substituirà a l'Arnau Ramírez, en una etapa que promet “continuar el treball de l'anterior executiva, aprofundint en objectius marcats, com la defensa del feminisme, la transició ecològica, o denunciar la precarització a la qual estan sotmesos els joves en l'actualitat.”

El nou primer secretari va destacar el fet que els joves porten encadenant dues crisis en un marge petit de temps: “Tenim una generació que ha viscut crisi any rere any. Hem de treballar tots i totes per sortir d’aquesta situació i serem imparables”.

També ha encoratjat als i les companyes a lluitar per un futur millor, amb més oportunitats. Per altra banda, tal com va dir a l’anterior Congrés, fa 3 anys celebrat a Sabadell, l’Ot García ha tornat a incidir en què: “es deixaran la pell perquè el missatge de JSC arribi a cada racó de Catalunya”.

Durant el cap de setmana, s’ha pogut veure com han intervingut en diferents moments Salvador Illa, Miquel Iceta, Eva Granados i Omar Anguita, a més de la presència de diputats i diputades.

Van ressaltar la importància de crear llocs de treballs de qualitat perquè els joves puguin emancipar-se, a més de destacar el valor d’aquest Congrés: “Aquí s’està jugant el futur del projecte socialista a Catalunya”.

Una vegada que ha finalitzat el Congrés, la nova executiva de la JSC es completarà amb: l’Andrea Gutiérrez, Coordinadora de l’àrea de Comunicació i Cohesió Territorial; Clara Quirante, Coordinadora de l’àrea de Política Institucional.

Eloi Guerrero, Coordinador de l’àrea d’Acció Política i Agenda 2030; l’Eugenia Di Pólito, Secretària de Política Europea i Internacional; l’Alejandro Fernàndez, Secretari de Política Fiscal, Habitatge i Emancipació; Miriam Vila, Secretària de Sostenibilitat del Món Rural i Despoblació.

Marc Guallar, Secretari d’Acció Metropolitana; l’Adina Iordache, Secretària d'Associacionisme Sindical i Relació amb Moviments Socials; l’Álvaro Martin, Secretari de Salut i Polítiques socials.

Daniel Mota, Secretari de Xarxes Socials; Judith Robles, Secretària de Política Laboral i Digitalització; Nacho García, Secretari de Formació, Idees i Programes; Patricia García, Secretària LGTBI; Noelia Hormigo, Secretària de participació i dinamització.

Andrea Zapata, Secretària de Política Municipal; Maria Llarás, Secretària d'Antiracisme i Cooperació; i Lluís Cusí, Secretari de Transició Ecològica i Benestar Animal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article