El Ple de Molins de Rei aprova l’adjudicació del contracte d’obres per a la rehabilitació i recuperació del Palau Requesens

Cultura.

Última fase perquè comenci a fer-se realitat l' obra.
Última fase perquè comenci a fer-se realitat l' obra.

Al procediment de licitació de l’obra realitzat per l’Ajuntament s’han presentat nou empreses i, finalment, l’empresa adjudicatària ha estat URCOTEX INMOBILIARIA SLU, i amb una oferta d’un importat total de 2.823.871,56€, IVA inclòs, que representa una baixa del 6,12% respecte al preu de licitació del plec de contractació pública aprovat per l’Ajuntament de Molins de Rei.

Es tracta d’una empresa amb seu a Barcelona i amb una àmplia experiència en obres de restauració i rehabilitació d’edificis. En els darrers anys, aquesta companyia ha intervingut en diversos monument i espais d’interès històric i artístic com les restauracions de la catedral de Solsona, de la Real Acadèmia de Medicina a Catalunya i de la “Casa Burgués i Borrás” de Barcelona.

Els treballs es posaran en marxa els propers mesos i aquesta primera fase d’obres, emmarcada dins de la reconversió i recuperació del Palau Requesens en un nou centre d’art i cultura del Renaixement, té una duració prevista de 14 mesos, la superfície total a rehabilitar és de 1.228,59m2.

Una vegada el Ple municipal ha donat llum verd a l’adjudicació, caldrà signar el contracte i, abans d’iniciar les obres, caldrà aprovar el Pla de seguretat i nomenar el coordinador de Seguretat i Salut, aquests tràmits s’allargaran, com a màxim, dos mesos.

El regidor d’Obres i Llicències, i primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, explica que “aquest projecte avança dia a dia i estem molt il•lusionats amb el que representarà el Palau Requesens. Seguim treballant per Molins de Rei i per la recuperació i rehabilitació d’aquest edifici”.

L’alcalde, Xavi Paz, ha expressat que “aquestes obres són molt importants perquè faran possible el nostre projecte de mandat: la construcció del Centre d’Art i Cultura del Renaixement a Molins de Rei, que situarà la nostra vila en una posició privilegiada en termes culturals i turístics”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article