Les territorials de la Cambra impulsen la internacionalització de més de 23 empreses al Baix Llobregat i l’ Hospitalet

Economia.

Impulsar la internacionalització de les pimes i micropimes, aquest és l’objectiu pel qual treballa la Cambra.
Impulsar la internacionalització de les pimes i micropimes, aquest és l’objectiu pel qual treballa la Cambra.

En aquest sentit, un dels sectors que més va interessar-se per exportar els seus productes més enllà del mercat nacional és el de l’alimentació tant gourmet com ecològica.

És per això que la Cambra del Baix Llobregat i la Cambra de l’Hospitalet, en el marc del programa Diagnosi d’Internacionalització, fan una crida a totes les empreses de la comarca, amb independència de la seva mida, que tinguin interès en explorar nous camins a traçar de forma conjunta un pla d’internacionalització empresarial adaptat a les seves característiques i necessitats.

A més, davant la necessitat d’emprendre nous camins i d’internacionalitzar-se com a antídot a la crisi sanitària a la qual estem immersos, les Cambres fan un pas més i posaran en marxa cada divendres una sessió de treball virtual per diagnosticar el potencial que tenen les pimes del territori a escala mundial i oferir recomanacions personalitzades i pràctiques sobre internacionalització a les empreses que hi participin.

A través d’aquests tallers gratuïts i participatius, emmarcats sota el programa de la Diagnosi d’Internacionalització, les Cambres volen col•laborar en la creació d’un teixit empresarial fort a la comarca.

Que tingui la mirada posada en la internacionalització dels seus productes, i que tingui eines per recuperar-se de la crisi econòmica derivada de la Covid-19, les sessions tindran una durada de dues hores i sempre es treballarà per grups reduïts d'empreses.

A cada taller, un consultor homologat i especialista en internacionalització empresarial realitzarà la diagnosi de les empreses participants i oferirà reflexions sobre el potencial que tenen els seus productes per obrir-se a nous mercats.

Els tallers tenen places limitades i tots els participants rebran, una vegada inscrits, un enllaç per a registrar-se a la plataforma de treball de manera individual.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article