El Govern es reuneix amb PIMEC Foment la Cambra de Comerç el RACC Mobile World Capital i el Cercle d’Economia per parlar sobre l’ aeroport del Prat

Societat.

La infraestructura del Prat tema d’ actualitat cabdal.
La infraestructura del Prat tema d’ actualitat cabdal.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha rebut a Barcelona els representants d’algunes de les 200 entitats signants del manifest per a l’ampliació de l’aeroport del Prat.

Així, eren presents el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de PIMEC, Antoni Cañete; la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; el president del RACC, Josep Mateu, i el president del Cercle d’Economia, Xavier Faus.

Entre les entitats que s’han adherit a aquest manifest que es va presentar el passat dimarts, 2 de juny, es troben PIMEC, Foment del Treball, la Cambra de Comerç de Barcelona, el RACC, Mobile World Capital o el Cercle d’Economia.

El manifest reclama consens institucional per convertir l’aeroport del Prat en un hub internacional, enfortint alhora la connexió ferroviària amb Rodalies i AVE.

Precisament, el Govern va acordar, en la seva primera reunió d’aquesta legislatura, la creació d’una Taula institucional per abordar un tema “cabdal de país”.

El vicepresident Puigneró va defensar al Parlament que “aquest país no es pot permetre el luxe de no tenir un aeroport preparat per l’economia del segle XXI” i va defensar que les infraestructures “s’han d’entendre en clau de territori”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article