Una víctima de trànsit al Baix Llobregat aquest cap de setmana

Societat.

Lloc dels fets captats per una càmera fixa de trànsit.
Lloc dels fets captats per una càmera fixa de trànsit.

El Servei Català de Trànsit informa que divendres s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 51 de la C-32, a l’altura de Viladecans (Baix Llobregat), sentit Sant Boi, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 01.36 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s'ha produït la sortida de via d’una motocicleta, a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del vehicle.

Arran de la incidència s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article