El Consell de Joventut Comarcal recupera la normalitat i comença a visitar tots els municipis del Baix Llobregat

Societat.

La consellera comarcal de joventut, Clara Quirante Soriano, va reprendre la setmana passada les visites als serveis locals de joventut.
La consellera comarcal de joventut, Clara Quirante Soriano, va reprendre la setmana passada les visites als serveis locals de joventut.

En les trobades que van tenir lloc divendres, la consellera comarcal va tenir l’oportunitat de conèixer personalment els regidors i regidores de joventut de Sant Esteve Sesrovires, Esparreguera i Martorell, així com una part dels seus equips tècnics.

Aquestes reunions, d’aproximadament una hora i mitja de durada, són profitoses especialment per dos motius: per una banda, perquè retornaran una imatge global de l’estat actual de les polítiques de joventut a la comarca. I, per una altra, perquè permeten recollir demandes, preocupacions i potencialitats pròpies de cada localitat.

Els serveis locals de joventut van compartir amb la consellera comarcal el procés d’adaptació realitzat arran del confinament i del compliment de les posteriors mesures de prevenció de contagis.

També es van exposar els reptes que afronten els equips locals de joventut davant del nou escenari i les línies de treball prioritàries que seguiran, previsiblement, els pròxims mesos.

A més, es va conversar sobre les opcions efectives d’incidir en les problemàtiques més rellevants que afecten el col•lectiu juvenil actualment, entre les quals destaca, segons el parer generalitzat, la salut mental. Per completar les trobades, es van visitar les instal•lacions dels equipaments juvenils de referència dels tres municipis.

Les trobades represes divendres continuaran al juliol i s’allargaran fins que s’hagin pogut visitar tots els serveis locals de joventut de la comarca. Aquestes reunions posen en relleu, una vegada més, la gran implicació dels equips locals de joventut i la qualitat de la feina que desenvolupen amb i per a la població juvenil del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article