Lliuren a Solidança els 1.500 € recaptats a La Caminada per CCOO Baix Llobregat i l’ entitat Esperanzah!

Societat.

Instant simbòlic del lliurament del xec.
Instant simbòlic del lliurament del xec.

CCOO i Esperanzah! fan una valoració molt positiva de la segona edició de La Caminada, celebrada el passat dia 16 de maig. Les dues entitats han acordat donar continuïtat a la col•laboració amb Solidança per l’edició prevista per a 2022, aquesta entitat sense ànim de lucre ha rebut els 1.500 € recaptats per La Caminada.

Aquesta quantitat prové de les aportacions econòmiques voluntàries i de la venda de samarretes entre les més de 150 persones que van participar en una edició limitada d’aforament, marcada per les restriccions de la pandèmia, però que var un èxit similar al de la primera edició de 2019.

La recaptació, que també inclou aportacions de CCOO i Esperanzah!, s’ha adreçat íntegrament al projecte ‘Portes al Canvi’, d’atenció a persones migrades en situació d’irregularitat legal que, a través de la formació i la qualificació professional, aconsegueixen arrelament social i laboral.

La Caminada pel treball digne i l’economia solidària vol donar visibilitat i suport a projectes i entitats socials del Baix Llobregat vinculades al treball, la formació, la transformació del model productiu i el repte digital i ecològic, i l’empoderament de persones amb risc d’exclusió, vulnerabilitat i necessitats socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article