El Ple de Corbera aprova la posada en marxa de l'inici de l'expedient de contractació del servei de recollida Porta a Porta dels residus

Política.

Destacar que la oposició en bloc va votar en contra de la proposta dels republicans.
Destacar que la oposició en bloc va votar en contra de la proposta dels republicans.

Tal i com ja es va informar des de l'Ajuntament, aquest servei entrarà en funcionament l'1 de febrer de 2022, data en la qual es passarà de l'actual sistema de contenidors al carrer, a la recollida Porta a Porta.

Amb aquest nou sistema de recollida, les persones i els comerços hauran de seguir separant els residus correctament, però en comptes de dipositar les escombraries en un contenidor, les hauran de deixar a la porta de casa seva amb un cubell individualitzat i seguint un calendari preestablert.

Al municipi, les fraccions que es recolliran Porta a Porta seran la FIRM (envasos + resta), l'orgànica i el Paper/Cartró, mentre que el vidre seguirà mantenint el sistema de contenidors al carrer, el nou sistema afectarà a un 95% dels habitatges del municipi.

A la resta d'habitatges (uns 300 aproximadament) i donades les circumstàncies de difícil accés dels camions de recollida, el sistema que es durà a terme serà mitjançant àrees tancades amb control d'accés, on només hi podran accedir aquelles persones que resideixin a la zona delimitada en qüestió.

A partir del proper mes de setembre, l'Ajuntament realitzarà xerrades explicatives per tot el municipi, tanmateix, l'Ajuntament ha posat una adreça de correu electrònic a disposició de totes aquelles persones que vulguin fer preguntes i plantejar dubtes pap@corberadellobregat.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article