El tercer CAP de Castelldefels cada vegada més a prop

Salut.

El Consell de Salut, celebrat aquest dimarts, ha tingut com a principal protagonista aquesta notícia.
El Consell de Salut, celebrat aquest dimarts, ha tingut com a principal protagonista aquesta notícia.

Lourdes Armengol, regidora de Salut, ha manifestat que "fins ara, hem disposat de dos Centres d'Atenció Primària: el CAP El Castell i el CAP Can Bou. Espais molt útils i amb uns equips de professionals de gran qualitat però que, amb l'increment de la població i la creixent diversitat de perfils, han anat esdevenint insuficients.

Ara, amb aquest pas endavant, avancem cap a una ciutat que aposta de manera decidida per la salut entesa d'una manera transversal i àmplia".

La republicana ha afegit que "Castelldefels és una gran ciutat i, per tant, requereix de serveis que estiguin a l'alçada de les necessitats de la seva ciutadania, per això el govern municipal té com a prioritat disposar dels millors recursos per poder atendre la salut de cada veïna i veí."

D'altra banda, l'alcaldessa Maria Miranda, ha assenyalat que "hem aconseguit, amb l'esforç i la constància d'aquest govern recolzat pels tècnics de l'Ajuntament i la Generalitat, que es concreti, per fi, la ubicació del nou tercer CAP que es començarà a construir a finals del 2022". Miranda ha afegit que es tracta "d'una aposta clara i decidida per l'excel•lència de la Sanitat Pública".

L'alcaldessa també ha recordat que ha sigut "un projecte que ha tingut moltes dificultats, ja que s'havia de trobar el millor espai per fer-lo sota els criteris d'accessibilitat, comoditat per a l'usuari i la dotació d'un espai modern a l'alçada dels nostres temps i la nostra ciutadania".

El tercer Centre d'Atenció Primària (CAP) de Castelldefels, que se situarà al barri de La Muntanyeta, està cada cop més a prop de ser una realitat.

La Generalitat de Catalunya, a través de la Conselleria de Salut i del CatSalut, s'ha compromès amb l'Ajuntament de Castelldefels a que les obres de construcció del llargament reivindicat tercer equipament sanitari de la ciutat comencin a finals de l'any 2022.

Situat a uns terrenys cedits per l'Ajuntament al govern català, a la confluència dels carrers Lluís Companys i Doctor Trueta (molt a prop de la pista poliesportiva de Can Roca), el tercer CAP de Castelldefels comptarà amb el seu projecte constructiu el proper mes de setembre.

Això implicarà que es compti amb els plànols del tercer CAP i també que es puguin licitar les obres per poder iniciar la seva construcció.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article