El programa provincial “Accelera el creixement” blindat per les properes tres edicions

Economia.

Patronal i l’ ens supracomarcal signat la continuïtat d’ una eina contrastada al llarg del temps.
Patronal i l’ ens supracomarcal signat la continuïtat d’ una eina contrastada al llarg del temps.

La Diputació de Barcelona i Pimec han acordat la continuïtat del programa “Accelera el creixement” amb tres edicions més, al llarg d’una reunió institucional en la qual han participat el president de PIMEC, Antoni Cañete, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín.

Ambdues entitats ha posat en valor el “Club Accelera el creixement”, presentat el passat 28 de maig com a espai exclusiu dedicat a seguir acompanyant i aportant valor a les pimes de les anteriors edicions d’aquest programa de desenvolupament empresarial, així com esdevenir un punt de trobada i d’intercanvi de coneixement i aprenentatge.

Núria Marín ha explicat que «en el context de reactivació social i econòmica postpandèmia, “Accelera el creixement” és una eina vital per consolidar el teixit empresarial de Catalunya i avui, amb aquesta renovació, tornem a donar continuïtat al compromís que l’anima: fomentar el creixement del teixit empresarial i reforçar-ne la competitivitat».

A més, ha dit la presidenta de la Diputació, el balanç d’aquest projecte «és molt positiu. Fins i tot, en moments tan delicats com els que hem passat, aquest projecte no s’ha aturat i ha tirat endavant». Finalment, Marín ha acabat la seva intervenció, assegurant que amb aquesta renovació, «tenim tres anys més perquè les pimes del territori guanyin competitivitat, internacionalització i fortalesa».

Per part seva, Antoni Cañete ha dit que aquesta iniciativa «arriba a la 10a edició amb la participació de 500 micro, petites i mitjanes empreses, les quals rebran les claus per a la innovació, el creixement empresarial i l’augment de la competitivitat».

Així mateix, ha destacat els bons resultats obtinguts fins al moment: «Hem fet un estudi amb les pimes participants a les 5 primeres edicions que constata que la plantilla mitjana d’aquestes empreses ha incrementat un 25%, mentre que la facturació ho ha fet en un 34% i els beneficis abans d’impostos, en un 67%». A més, s’ha mostrat satisfet que el 58% assegura haver millorat la seva gestió.

A la trobada també hi ha participat la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, el president de PIMEC Barcelona, Joan Pera, el coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Javier Vilamayor.

El director-gerent de PIMEC, David Giménez, el cap de gabinet de la presidenta de la Diputació, Manel Brinquis, i la coordinadora del programa “Accelera el creixement” a PIMEC, Anabel Cuatrecases, entre altres participants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article