Presentació formal de la nova Associació Polígons de Cervelló

Economia.

L'associacionisme empresarial s'activa a Cervelló.
L'associacionisme empresarial s'activa a Cervelló.

La nova entitat Associació de Polígons Cervelló s’ha presentat en una jornada de treball amb empresaris i empresàries, organitzada al Centre Cívic l’Ateneu amb el suport de l’Ajuntament.

L’objectiu de la jornada ha estat treballar conjuntament en els reptes que tenen per endavant tant les empreses locals com l’administració pública, en àmbits com la transformació tecnològica i digital, el canvi climàtic, els nous sistemes de treball, els objectius ODS i l’agenda 20/30.

L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, ha destacat la feina que els últims anys ha impulsat el consistori per implantar noves empreses i fer créixer les que ja formaven part del teixit empresarial local i ha reclamat que “hem de ser ambiciosos en la promoció del món empresarial al nostre municipi”.

Aparicio ha remarcat els programes de col•laboració que es mantenen des de l’Ajuntament amb diferents administracions supramunicipals, com la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç, per donar suport a les empreses i millorar la seva competitivitat.

A més, l’alcalde ha explicat els projectes municipals que milloraran l’accessibilitat i visibilització dels polígons com la nova campanya de modernització de la senyalització que es posarà en marxa durant els propers mesos.

Per la seva part, l’APC ha explicat que està treballant en el Pla d’acció de l’entitat amb propostes de col•laboració amb el consistori i ha destacat que “aquesta nova entitat ha de ser un espai de trobada i cal unificar esforços per generar oportunitats, buscant col•laboracions que optimitzin els recursos per millorar les dinàmiques i elaborant projectes de millora del dia a dia dels nostres polígons”.

L’Associació Polígons de Cervelló es va constituir el passat 14 d’abril per a representar el conjunt de les empreses que estan instal•lades en els tres polígons d’activitat econòmica (PAE) del municipi (sector industrial contigu (nucli urbà), polígon industrial El Grau i Parc Empresarial de Cervelló), configurant-se com a única interlocutora amb l’Ajuntament, en relació amb els diferents assumptes, actuacions i projectes relacionats amb els PAE.

L’associació ha nascut a partir d’una reivindicació que fa temps tenien tant l’Ajuntament com les empreses, i ha estat possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la col•laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), en el marc del Projecte d’associacionisme empresarial als polígons industrials de l’AMB.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article