Esquerra Republicana suma una nova alcaldia al Baix Llobregat

Política.

Jordi Bartolomé escenificant el pacte de legislatura amb un mandat de dos anys per davant fins les properes eleccions.
Jordi Bartolomé escenificant el pacte de legislatura amb un mandat de dos anys per davant fins les properes eleccions.

Jordi Bartolmé serà el nou batlle de Santa Coloma de Cervelló gràcies a que es fa efectiu el pacte 2+2 amb la fins ara alcaldessa Anna Martínez com a representant de Progrès, un grup polític de Santa Coloma de Cervelló, que té el seu origen en els moviments veïnals i llistes independents, aquesta assumeix la 1 tinença d'alcaldia i la regidoria de Convivència i Seguretat, i continua com a regidoria d'Urbanisme, Espais Públics i Solidaritat i Cooperació.

Bartolomé actualment era el portaveu de Col•laborem, la plataforma en la qual s'integra Esquerra Republicana, primer tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Joventut i Convivència i Seguretat.

El nou alcalde és Enginyer Tècnic Aeronàutic per la Universitat Politècnica de Catalunya i està finalitzant el Màster de formació del Professorat d'ESO i Batxillerat.

En l'àmbit professional treballa en el departament d'operativa per una empresa del sector aeri d'on es troba en excedència per poder exercir les seves obligacions polítiques.

Jordi Bartolomé declarava en el seu facebook que, “Avui (per dissabte) he pres possessió del càrrec d'alcalde de Santa Coloma de Cervelló. Un honor, el més gran que es pugui tenir, ser l'alcalde del municipi que tant t'estimes. Un honor, i alhora una gran responsabilitat la que assumeixo des d'avui mateix. En sóc molt conscient. Segur que no serà un camí planer. Tindrà pujades i baixades, però d'una cosa en podeu estar segurs. Inicio el camí amb tota la humilitat, amb tota la il•lusió i amb una vocació immensa de servei públic.”

I finalitzava, “Ara toca reactivar Santa Coloma de Cervelló. Reimpulsar Santa Coloma. I per fer-ho, compto amb el millor equip possible. Persones que s'estimen el poble i la seva gent. Persones amb un compromís inequívoc de fer més fàcil, amable i feliç la vida de cadascun dels veïns i veïnes. Perquè que és la política si no això. Vull ser l'alcalde de tots i totes. Dels que em van fer confiança i dels que no. Un alcalde proper, que escolta a tothom i que treballa per tots els veïns i veïnes sense distinció, que treballa per cada barri, per cada urbanització, per cada racó del nostre meravellós municipi.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article