Visita institucional a l’empresa de telecomunicacions ADTEL de Molins de Rei

Economia.

Aquesta instal•larà a la sala de sessions un sistema tecnològic que permetrà filmar les intervencions dels diferents membres del Ple municipal.
Aquesta instal•larà a la sala de sessions un sistema tecnològic que permetrà filmar les intervencions dels diferents membres del Ple municipal.

L’Ajuntament continua visitant les instal•lacions de les empreses de la vila, aquestes trobades serveixen per conèixer de primera mà la situació actual del teixit empresarial de Molins de Rei i reforçar els lligams amb les diferents companyies.

La darrera visita que ha fet el consistori ha estat a ADTEL Sistemas de Telecomunicación SL, una empresa que combina el desenvolupament de productes específics i la integració de sistemes tecnològics, capaç de prestar un servei de comunicacions, audiovisual i seguretat a escala nacional i internacional.

ADTEL desenvolupa la seva activitat a Espanya, principalment des de les seves seus de Barcelona, València i Madrid. També opera a Amèrica llatina a través d’ADTEL Latam a Bogotà, encara que el desenvolupament de les seves actuacions internacionals s'ha intensificat en altres regions d'Europa, Àsia i Àfrica.

La visita va servir a l’equip de govern per conèixer els diferents projectes tecnològics adreçats a les administracions, com, per exemple, la gravació dels plens municipals, servei que l’Ajuntament de Molins de Rei ha contractat i que està previst que posi en marxa a partir del mes de setembre.

ADTEL instal•larà unes càmeres a la sala de plens, que captaran de manera automàtica els diferents plànols de les intervencions. Al mateix temps, aquestes càmeres filmaran les sessions plenàries i així estalviaran la necessitat actual de transcriure les actes dels plens.

Alhora, aquest servei servirà per compartir, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, les intervencions dels diferents membres del Ple, de manera que es farà més accessible la informació a la ciutadania de Molins de Rei.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, explica que “l’Ajuntament de Molins de Rei i aquest govern segueix adaptant-se als nous temps. L’objectiu amb els futurs videoactes és que la informació sigui el més accessible i transparent possible per a tots el vilatans i vilatanes”.

A més, tal com explica el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, “assumim un gran repte des de l’Administració pública: millores tecnològiques que ens permeten guanyar temps per a altres competències que en aquests moments requereixen de més esforç i dedicació”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article