Molins de Rei continua amb les visites institucionals a empreses torn ara per CoverTEG especialitzada en la construcció de cobertes fotovoltaiques

Economia.

En uns mesos, la companyia implementarà el certificat de gestió ambiental ISO 14001 que li permetrà una gestió medioambiental més efectiva.
En uns mesos, la companyia implementarà el certificat de gestió ambiental ISO 14001 que li permetrà una gestió medioambiental més efectiva.

Novament, l’Ajuntament de Molins de Rei ha visitat una empresa ubicada a la vila, l’empresa CoverTEG, ubicada al Polígon Industrial del Molí. Aquesta companyia del sector de la construcció està especialitzada en cobertes lleugeres i cobertes fotovoltaiques,i es dedica a dissenyar, fabricar, i instal•lar estructures metàl•liques per cobrir instal•lacions esportives o per projectar estructures prefabricades per a tota mena d’edificacions civils o públiques.

Des de 1963, CoverTEG ha desenvolupat més de 426 construccions en 7 països diferents. Destaca el projecte dut a terme al pavelló CoverTEGsport a Hamburg (Alemanya), on es van construir 4 pistes de pàdel cobertes amb plaques fotovoltaiques. Es pot consultar el desenvolupament d’aquesta construcció al següent enllaç: https://lnkd.in/eQ422-S

Està previst que al setembre del 2021, aquesta companyia comenci a implementar la certificació de gestió mediambiental ISO 14001, és a dir, un mètode de gestió que ajudarà l’organització a complir amb la legislació mediambiental, a treballar de manera més responsable i, per tant, a controlar els residus i les emissions que es generen.

El regidor d’Empresa, Jordi Pradell, assegura que “és una empresa amb molta responsabilitat social i mediambiental. A més de complir amb la normativa nacional i internacional, són responsables amb el territori perquè prioritzen sempre en la seva activitat els proveïdors locals.

El compromís de CoverTEG hauria de ser el compromís de totes les empreses. Això ens beneficia a tots i totes, i és el camí a seguir”. “Seguim coneixent l’activitat empresarial de la nostra vila” explica l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz. “És bàsic per a nosaltres, per entendre la realitat de cada negoci i garantir el bon funcionament del nostre teixit empresarial”.

I afegeix que “després de la crisi socioeconòmica de la COVID-19, l’Ajuntament i aquest govern afronten un gran repte: ajudar a la recuperació de les nostres empreses, per millorar la seva salut i competitivitat, i per fer d’elles mateixes unes empreses més responsables amb el medi ambient i, per tant, més conscienciades amb el canvi climàtic”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article