L'alcaldessa d'Esplugues Pilar Díaz demana al MHP Aragonès "tenir aviat l'oportunitat de poder parlar dels projectes importants per al municipi"

Política.

En concret pels projectes que l'Administració catalana té pendents d'executar.
En concret pels projectes que l'Administració catalana té pendents d'executar.

L'alcaldessa fa referència a "la construcció del nou ambulatori, l'execució del projecte ja aprovat de la residència de Ca n'Oliveres, la solució per a les escoles públiques del municipi amb barreres arquitectòniques, la construcció dels nous jutjats, un calendari per a la L3 de metro, la urbanització de la zona verda de La Fontsanta i, finalment, la desitjada residència pública per a la gent gran d'Esplugues".

A la missiva, Pilar Díaz felicita Aragonès i li desitja "encerts i una mirada oberta per emprendre les actuacions que ens ajudin a superar una situació complicada".

"La tasca –segueix la carta– és gran i aprofitem aquesta avinentesa per deixar clar el compromís de l'Ajuntament d'Esplugues de sumar esforços. En totes les accions per ajudar Catalunya en la seva recuperació social i econòmica, ens tindreu al vostre costat".

 

Des de l’Ajuntament d’Esplugues, volem felicitar-lo per la seva investidura com a President de la Generalitat. És el moment de desitjar-li encerts i una mirada oberta per emprendre les actuacions que ens ajudin a superar una situació complicada. L’inici de la legislatura coincideix amb la necessitat d’una responsabilitat política i institucional extraordinària.

És hora d’establir prioritats i de garantir les bases perquè les persones i els projectes que han patit més durament la pandèmia tornin a sentir la confiança en tots els òrgans de govern. És hora, per tant, d’establir aliances fortes i de treballar en una xarxa de rescat perquè ningú no es quedi enrere. La tasca és gran i aprofitem aquesta avinentesa per deixar clar el compromís de l’Ajuntament d’Esplugues de sumar esforços. En totes les accions per ajudar Catalunya en la seva recuperació social i econòmica, ens tindreu al vostre costat.

Esperem tenir aviat l’oportunitat de poder parlar dels projectes importants per al municipi d’Esplugues, com a la construcció del nou ambulatori, l’execució del projecte ja aprovat de la residència de Ca N’Oliveras, la solució per a les escoles públiques del municipi amb barreres arquitectòniques, la construcció dels nous jutjats, un calendari per a la L3 de metro, la urbanització de la zona verda de La Fontsanta i, finalment, la desitjada residència pública per a la gent gran d’Esplugues.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article