Signat el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i les associacions d’empresaris dels polígons industrials Riera del Molí i El Pla

Economia.

És la primera vegada que es destina una partida específica del pressupost municipal per a les dues associacions.
És la primera vegada que es destina una partida específica del pressupost municipal per a les dues associacions.

El passat 23 de juny, l’Ajuntament de Molins de Rei i l’Associació d’Empresaris i Propietaris Riera del Molí i del Polígon Industrial el Pla de Molins de Rei van signar un conveni de col•laboració, a través del qual s’ha formalitzat la concessió de la subvenció anual i s’ha establert el marc de col•laboració entre el consistori i l’associació a través d’un pla de treball.

Aquest acord serveix per garantir a les empreses dels polígons industrials la voluntat de l’Ajuntament per col•laborar en la dinamització i promoció dels polígons industrials de la vila per així millorar el desenvolupament estratègic industrial de la vila.

El regidor d’Empresa, Jordi Pradell, explica que “no és la primera vegada que les dues associacions d’empresaris reben subvencions en el marc d’un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament de Molins de Rei, però eren provinents de fons de la Diputació de Barcelona”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, explica que “després de la crisi socioeconòmica i sanitària de la COVID-19, en què moltes empreses han vist afectades la seva activitat, la nostra voluntat és garantir la supervivència d’aquestes empreses, contribuir al manteniment dels seus llocs de treball i reactivar l’economia local”.

Afegexint que “el nostre compromís amb les empreses és constant; si tenim empreses fortes, aconseguirem tenir més ocupació, menys atur i una reactivació econòmica més gran a Molins de Rei”.

L’alcalde, Xavi Paz, explica que “aquesta és la primera vegada que al pressupost municipal es destina una partida concreta per a les dues associacions d’empresaris dels polígons industrials, amb un import de 29.000€” i hi afegeix que “en un any, tornarem a signar un nou conveni perquè el suport a les associacions ha arribat per quedar-se”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article