Finalitzen les obres a Esplugues de millora del polígon d’activitat econòmica El Gall

Economia.

Aquestes millores tindran impacte a les 274 empreses del polígon, que ocupen un total de més de 1.600 treballadors.
Aquestes millores tindran impacte a les 274 empreses del polígon, que ocupen un total de més de 1.600 treballadors.

El Pla de Modernització de Polígons té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.

En el marc de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, que impulsa la Diputació de Barcelona, Esplugues de Llobregat ha finalitzat les obres de millora del PAE El Gall, que han estat centrades en el desplegament d’infraestructures soterrades que permeti dotar de connectivitat d’alta capacitat les empreses d’aquest polígon.

El cost total del projecte de millora del polígon El Gall d’Esplugues de Llobregat ha estat de 373.991,16€, dels quals 164.705,71€ han estat aportats per la Diputació de Barcelona (44%) i la resta pel consistori municipal (209.285,45€, 56%).

A través del Pla de Modernització de Polígons d’Activitat Econòmica, la Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 30 milions d’euros, en dues edicions: a la primera, atorgada durant els mesos de maig i juny de 2018, van rebre subvenció 22 projectes (17 projectes específics –PE- i 5 plans integrals –PI-), i a la segona, atorgada el març de 2019, 27 projectes més (22 PE i 5 PI). El Pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article