Dinou companyies catalanes van oferir les seves millors obres a Viladecans a la 32a edició de l'Al Carrer

Cultura.

En una edició especial del festival davant de 9.000 espectadors.
En una edició especial del festival davant de 9.000 espectadors.

El Festival Al Carrer de Viladecans ha tornat aquest cap de setmana a omplir diferents espais de la ciutat amb la màgia de les arts escèniques.

Tot i les restriccions sanitàries provocades per la COVID-19, que han obligat a reformular el festival amb aforaments reduïts i control d'accés, l'edició més especial del certamen ha estat tot un èxit.

Les 45 funcions de les 19 companyies participants han esgotat les entrades en un 90% de les actuacions, amb gairebé 9.000 persones assistint en els tres dies de festival.

L'escenari ubicat al Parc de la Marina, nova ubicació enguany, ha rebut el major nombre de visitants, exhaurint les entrades en els espectacles de Sound de Secà, Murmuyo,

La industrial teatrera i Hotel Iocandi, i amb una gran rebuda en l'espectacle Psike de la companyia basca Markeliñe. Aquesta companyia i l'estrena de Fancy Fence, una intervenció de Colectivo Enmedio i Andrea Paz, formàven part de la iniciativa Circuit Nòmada de FiraTàrrega, festival amb el què el Festival Al Carrer de Viladecans manté una estreta col•laboració.

Altres escenaris amb una molt bona acollida per part del públic han estat els espais de Can Xic, amb un èxit rotund de Nacho Vilar Producciones (Múrcia), Anna Confetti, Alta Gama i Giramàgic, i l'Escola Àngela Roca, amb la presentació de Teia de Júlia Farrero, i l'esmentada intervenció Fancy Fence.

Els organitzadors han volgut destacar l'excel•lent comportament del públic assistent, que ha complert amb les mesures de prevenció i ha participat del festival de forma responsable i cívica, contribuïnt de forma decisiva a l'èxit d'una edición especial del Festival Al Carrer de Viladecans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article