El PSC del Baix Llobregat insinua que el govern “mira cap a una altra banda” per frenar els atacs LGTBIfòbics

Política.

La federació baixllobregatina reclama al president del govern català que “es dediqui a resoldre problemàtiques com aquesta”.
La federació baixllobregatina reclama al president del govern català que “es dediqui a resoldre problemàtiques com aquesta”.

El secretariat del PSC del Baix Llobregat ha condemnat en una reunió celebrada a la federació, les darreres agressions i els darrers atacs contra el col•lectiu LGTBI, i ha reclamat al govern de la Generalitat més accions polítiques per frenar-los.

En aquest sentit, el secretariat de la federació baixllobregatina ha demanat al govern català que desplegui en la seva totalitat la llei 11/2014, és a dir, que inclogui un reglament per l’actual règim sancionador d'agressions contra el col•lectiu LGTBI.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “no miri cap a una altra banda” i que “es dediqui a resoldre problemàtiques com aquesta”. “És molt important invertir en educació i pedagogia social, i legislar per garantir els drets i les llibertats de tota la ciutadania”, ha afegit el també senador i alcalde de Sant Joan Despí.

Per la seva part, la secretària de polítiques LGTBI de la federació, Claudia Acebrón, ha recordat que “la llei 11/2014 va ser pionera a Espanya i Europa”, però ha afirmat que “si no es desplega el reglament del règim sancionador, els agressors continuaran tenint impunitat en les seves agressions contra el col•lectiu LGTBI”.

Així mateix, Acebrón ha remarcat que “lluir la bandera LGTBI significa adoptar compromisos socials, el primer dels quals és defensar el dret a ser i estar i no deixar que un altre o altra el vulneri”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article