ERC Castelldefels presenta el seu balanç del mandat al govern municipal (ampliació amb vídeo)

Política.

Ahir dijous el grup municipal d’ERC Castelldefels presentava el seu balanç a l’equador del mandat 2019-2023.
Ahir dijous el grup municipal d’ERC Castelldefels presentava el seu balanç a l’equador del mandat 2019-2023.

A l’acte, Jordi Maresma, 1r tinent d’alcalde i portaveu d’ERC, va exposar com el mandat havia resultat més intens del que es podien imaginar al juny de 2019; primer per la sèrie de tempestes tropicals que van culminar amb el Glòria, afectant especialment Castelldefels, i després per la COVID19.

A l’acte, el republicà manifestava que “és evident que la pandèmia global i la crisi humanitària que ha provocat, ens ha obligat a recentrar totes les nostres prioritats d’inversió i de gestió. Tots els partits que continuem formant part del govern municipal, entenem que la missió de la política és la de ser útil a la ciutadania a la que servim i cercar els acords necessaris per estar al seu costat. Potser per que d’altres no tenen prou clara aquesta visió, ja no formen part del govern.”

A aquestes paraules Maresma afegia “fer política, amb P majúscula, també és pensar en el futur i en quina ciutat volem llegar a les properes generacions. I en això, la pandèmia tampoc ens ha aturat. Vam començar el mandat anterior definint l’Eix Històric i la xarxa d’equipaments de proximitat de la façana marítima, per posar en ús i en valor el ric patrimoni arquitectònic i natural de Castelldefels.”

I anticipava que “ara, anirem més enllà, donant coherència al nostre urbanisme i definint un municipi més humà i amable amb una trama de parcs urbans i centres d’interpretació del territori que convidin a compartir i estimar l’espai públic, alhora que contribueixin a una millor convivència cívica i una major consciència mediambiental.”

Per últim, el republicà també va anticipar la proposta pels barris de la ciutat on manifestava que “en els propers mesos estarem en condicions de presentar la nostra proposta d’eixos verds i cívics, que ens ajudaran a cosir i cohesionar els barris internament, definint nous espais públics de trobada veïnal.”

L’acte va constar de quatre blocs temàtics (recuperació econòmica i social, territori i espai públic, serveis generals a la ciutadania i drets socials) en els que es va poder mostrar tota l’obra de govern que s’havia realitzat els darrers 24 mesos i nous projectes de futur que tenen dins del govern municipal.

Per concloure, Maresma va acabar manifestant que “els propers dos anys, són de reptes, de recuperació i també d’oportunitats. Venim d’uns mesos d’incerteses i amargor, però ens n’estem sortint. Tenim per davant un horitzó d’esperança i d’il•lusió compartides.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article