La plantilla de General Cable (Prysmian) d'Abrera ha aprovat en assemblea la convocatòria de vaga de 24 dies per als dies 13, 20 i 27 de juliol

Economia.

Estan en contra de la decisió de l'empresa de rescindir 7 llocs de treball en la secció de magatzem de producte acabat.
Estan en contra de la decisió de l'empresa de rescindir 7 llocs de treball en la secció de magatzem de producte acabat. | Arxiu.

La direcció va comunicar a la representació legal dels treballadors la intenció d'amortitzar els llocs de treball de l'àrea de magatzem, externalitzant els llocs de treball de l'àrea de magatzem a l'empresa multiservei Grupo CTC, que té com a objectiu segons UGT FICA Catalunya, “abaratir costos precaritzant les condicions de treball.”

Des del sindicat asseguren que, “General Cable (Prysmian) no ha estat capaç de justificar la destrucció d'aquests llocs de treball. Es tracta d'una decisió capriciosa per abaratir despeses i convertir llocs de treball dignes en llocs de treball dirigits per una empresa multiservei amb l'únic objectiu d'obtenir benefici de cada lloc de treball que es vol amortitzar.”

Des de la UGT FICA de Catalunya declaren que, “ens oposem a la decisió de General Cable, que suposarà l'acomiadament de 7 treballadors i treballadores i precaritzarà les condicions laborals d'aquests llocs de treball.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article