CCOO treu majoria a AVITRANS El Prat empresa que volia acomiadar als que ara seran els representants sindicals

Societat.

Amb els resultats de la votació cal sospitar que els propietaris de la empresa no volien aquest desenllaç  electoral.
Amb els resultats de la votació cal sospitar que els propietaris de la empresa no volien aquest desenllaç electoral.

A principis de mes CCOO convocava una gran mobilització contra els acomiadaments de dos candidats del sindicat en les eleccions promogudes en el centre de treball d’AVITRANS URGENTE, SL, del Prat de Llobregat, vinculat a SEUR GEOPOST, fruit de l’èxit de les mobilitzacions es va arribar a un acord en relació als candidats acomiadats.

També incorporava el compromís d’un canvi d’actitud per part de la direcció AVITRANS URGENTE, i que aquesta no impediria la celebració de les eleccions sindicals promogudes per CCOO.

Dilluns va tenir lloc l’acte de votació per elegir 3 representants dels treballadors/ores, es van presentat 6 candidats, tots sota les sigles de CCOO, que han comptat amb el suport de la plantilla, expressat amb el seu vot.

La culminació d’aquest procés electoral significa un total èxit de les intenses negociacions realitzades i, especialment, de la gran mobilització del 5 de juliol.

La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf agraeix a totes les persones que, “d’una manera o altra, han participat en aquesta campanya en defensa dels drets sindicals de les companyes i els companys de l’empresa AVITRANS, demostrant una vegada més que la lluita i la unitat sindicals són una eina útil i necessària per a la defensa dels drets laborals.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article