Aquest dissabte passat es va iniciar l'actuació d'informació i conscienciació al paratge dels Gorgs de la Mola de Corbera

Societat.

Aquesta tasca es desenvoluparà cada dia fins el proper 27 d'agost.
Aquesta tasca es desenvoluparà cada dia fins el proper 27 d'agost.

Les dues persones informadores, contractades per l'Ajuntament que han iniciat el projecte, han fet un recull de les persones que hi freqüentaven, els llocs de procedència i coneixement del lloc i les incidències que s'hi han trobat.

Entre aquestes qüestions cal destacar que s'han registrat 85 persones el dissabte i 108 el diumenge, la gran majoria procedents de municipis del Baix Llobregat i també la majoria amb un coneixement del lloc mitjançant Internet i/o les xarxes socials.

Pel què fa a les incidències registrades per les persones informadores, la principal tasca ha estat informar de la prohibició de saltar de les roques pels perills personals que hi pot haver i també alguna informació sobre la prohibició d'arrencar flora de la zona ni d'alterar la qualitat de les aigües.

També és important recalcar que la majoria de persones que han fet visites ho han fet de manera respectuos tant cap al medi ambient, com per la resta de persones usuàries de l'espai.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article