La plataforma de moda 080 Barcelona Fashion se celebrarà en dos enclavaments excepcionals d'Esplugues

Societat.

L’ Espai Corberó serà l’ epicentre.
L’ Espai Corberó serà l’ epicentre.

Es farà a finals d'octubre a l'Espai Corberó (casa museu on va viure el prestigiós escultor Xavier Corberó), que serà on tinguin lloc les desfilades, i al Monestir de Montsió, que acollirà l'àrea tècnica (backstage).

Serà una edició digital, amb motiu de la pandemia, les desfilades s'emetran en streaming (a través del canal 080TV) i faran valdre els dos edificis.

L'Espai Corberó és una construcció de 4.500 m2 obra de l'escultor en els seus últims anys de vida, que reflecteix a la perfecció el seu esperit, la integració de l'art en la natura i la creació d'espais poètics i màgics.

L'Ajuntament d'Esplugues col•laborarà amb l'esdeveniment per mirar de promocionar la ciutat des del punt de vista turístic i de suport al sector de la moda.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Pilar Díaz, es va reunir aquest 19 de juliol amb Esther García, directora de disseny de l'empresa ESMA, empresa encarregada de la producció de l'esdeveniment, i Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion.

Per a l'alcaldessa, "és la primera vegada que el 080 Barcelona Fashion surt de la ciutat comtal i és un gran honor que hagi escollit Esplugues per fer-ho. La suma de la nostra arquitectura més singular amb la moda més creativa i innovadora em sembla molt prometedora. L'Espai Corberó i el Monestir de Montsió són espais màgics ".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article