La pallejanenca Olga Campos substituirà a l’ alcalde d’ Abrera Jesús Naharro com a nova consellera comarcal del Baix Llobregat

Política.

Arxiu eleccions municipals 2019.
Arxiu eleccions municipals 2019.

La també portaveu del PSC a Pallejà espera poder aportar "tota l'experiència i el coneixement acumulats en l’àmbit polític i sanitari per poder tirar endavant polítiques públiques que millorin la qualitat de vida dels baixllobregatins i baixllobregatines".

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Pallejà, Olga Campos, ha pres possessió com a consellera comarcal del Baix Llobregat. L'entrada de Campos es produeix després de la sortida com a conseller de l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ja que recentment s'ha incorporat a la Diputació de Barcelona com a diputat delegat de Salut Pública i Consum.

Campos, que és infermera de professió, ha afirmat que se sent “molt orgullosa d’iniciar aquesta nova etapa vital i política” i espera poder aportar "tota l'experiència i el coneixement acumulats en l’àmbit polític i sanitari per poder tirar endavant polítiques públiques que millorin la qualitat de vida dels baixllobregatins i baixllobregatines".

La presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez, ha recordat que "l'Olga s'incorpora a mig mandat, en una legislatura marcada per la crisi del coronavirus", però ha subratllat que "la seva experiència professional al front de la pandèmia aportarà una visió molt necessària en el desenvolupament de les polítiques de l'administració supramunicipal.

Per la seva part, la portaveu socialista al Consell Comarcal, Cristina Martínez, ha volgut agraïr "la tasca i la dedicació" de Jesús Naharro a la institució, i s'ha mostrat convençuda que Olga Campos durà a terme "una gran labor" com a consellera perquè "l'avala la seva bona feina a l'Ajuntament de Pallejà i el seu coneixement del camp mèdic, dos elements fonamentals en el moment polític i sanitari actual".

Comentaris

Manel Carrasco
En català el complement directe no porta la preposició a al davant, així, el titular ha de dir:
La pallejanenca.... substituirà l'alcalde d'Abrera....
En resposta a Manel Carrasco
llobregatdigital.cat
2.

Benvolgut Manel, correcte, però com tot a la vida rés és perfecte, si un cas, la propera vegada ens envia un correu en privat a llobregatdigital@llobregat-digital.cat (o fent clic a contacte) per fer-nos saber la errada, gràcies per seguir les nostres publicacions.

Manel Carrasco La Palma de Cervelló
1.

En català el complement directe no porta la preposició a al davant, així, el titular ha de dir:
La pallejanenca.... substituirà l'alcalde d'Abrera....

Comenta aquest article