Iban Salvador renova com a president de PIMEComerç Baix Llobregat l’Hospitalet

Economia.

Salvador al mig de la foto entre el president de Pimec Antoni Cañete i Joan Soler president de la patronal al Baix Llobregat en un acte de dimecres a la comarca.
Salvador al mig de la foto entre el president de Pimec Antoni Cañete i Joan Soler president de la patronal al Baix Llobregat en un acte de dimecres a la comarca.

Aquesta setmana Iban Salvador ha estat reelegit president del consell territorial de PIMEComerç Baix Llobregat - l’Hospitalet per continuar al capdavant de les tasques de la sectorial al territori, i seguir treballant en aquells objectius que ha d’assolir el petit empresari de comerç català: la sostenibilitat, la institucionalitat, la formació i la digitalització del comerç.

Salvador prové del món de les noves tecnologies, ha dirigit àrees d’importants fires internacionals com FICAAR a Madrid, va rebre el Premi Frontera a la Nit del Comerç per fundar el primer diari electrònic d’Esplugues, i té una àmplia experiència en comerç presidint, des de 2012, la Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues.

Àlex Goñi, president de PIMEComerç, amb l’objectiu de constituir la Comissió Permanent, confia en l’Iban Salvador per formar part de l’equip que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial i potenciar així el comerç de Baix Llobregat-l’Hospitalet.

Iban Salvador ha declarat que “em sento molt agraït per la confiança que PIMEComerç ha dipositat de nou en la meva reelegida presidència del Consell Baix Llobregat - l’Hospitalet. Voldria fer esment del gran equip de treball que formem entitats, tècnics, i administratius de la casa, qui durant els anys precedents hem treballat amb administracions i institucions buscant la millora del comerç del nostre territori."

I finalitzava, "davant dels reptes presents i futurs, tinc plena confiança amb l'equip que tenim, qui durant els pròxims quatre anys vetllarà per ajudar, representar i defendre el nostre model de comerç proper i de qualitat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article