La presidenta del Parlament Laura Borràs va visitar Begues i Martorell posant en valor la comarca del Baix Llobregat i el municipalisme

Política.

Borràs durant la seva visita a Martorell.
Borràs durant la seva visita a Martorell.

Aquesta visitava Begues com a convidada per iniciar els actes de la Festa Major 2021, l’acte, com no podia ser d’ altra manera, va estar presentat per l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Borràs va ser l’encarregada de tancar l’acte que donava el tret de sortida a la festa amb una intervenció en la qual es va declarar “beguetana d’adopció” destacant els vincles que manté amb la gent del municipi, especialment del món de la cultura i de la gastronomia.

La presidenta va voler també expressar el seu desig que la situació sanitària permetés l’any vinent gaudir d’una celebració com les que s’han viscut tradicionalment "on puguem tocar-nos, abraçar-nos, veure'ns... i que siguem totalment lliures".

Durant la seva participació en la Festa Major, Laura Borràs va ser rebuda a l’Ajuntament, acompanyada per l’alcaldessa i per diferents representants municipals, on va signar al llibre d’honor del municipi.

La presidenta del Parlament de Catalunya també visitava Martorell per participar en una recepció oficial a l’Ajuntament, fer un cop d’ull als efectes de l’incendi de la setmana passada i interessar-se per les obres a La Sínia.

Ho va fet acompanyada de l’alcalde, Xavier Fonollosa, i de regidors de l’equip de govern. Borràs ha recalcat la importància de recórrer el territori per conèixer el món local. Borràs ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, on ha exposat, entre d’altres qüestions, que la visita li ha permès “conèixer de prop el que feu les institucions més properes als ciutadans, que treballeu per la millora de les seves vides”.

La presidenta ha posat en valor les visites territorials que ha iniciat arreu del país en aquesta legislatura: “Són l’oportunitat d’establir una presa de contacte directa amb els alcaldes i alcaldesses i amb la gent, d’escoltar les coses de primera mà i fer que les preocupacions de la ciutadania retornin al Parlament. La meva feina és fer de pont i transmetre-ho a tots i cadascun dels grups”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article