Relleu a la cúpula de la Junta Comarcal de Metges del Baix Llobregat

Societat., Salut.

Santamaria pren el relleu a Romero al capdavant de la comarcal.
Santamaria pren el relleu a Romero al capdavant de la comarcal.

La nova Junta comarcal del Baix Llobregat del Col•legi de Metges de Barcelona (CoMB), constituïda dijous, ha escollit el doctor Àlex Santamaria com a nou president comarcal, que substituirà el doctor César Romero, que ha ocupat aquest càrrec durant els darrers gairebé quatre anys.

La constitució de la nova Junta comarcal és conseqüència del resultat de les darreres eleccions per a la renovació dels membres de l'Assemblea de Compromissaris i de la Junta de Govern del CoMB.

La candidatura encapçalada pel doctor Jaume Padrós va resultar-ne guanyadora, dijous 29 de juliol, en ser l'única presentada dins del termini establert.

El doctor Àlex Santamaria Fumas és especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i actualment treballa a la direcció del Complex Hospitalari Moisès Broggi del Consorci Sanitari Integral com a gestor del Procés d'Assistència Ambulatòria.

Casat i amb dues filles, assegura que, “elles són els tres miracles que donen llum a la meva vida. M’agrada gaudir del gran tresor que és la meva família, córrer i perseguir somnis. El més transcendent ara mateix és alhora el meu projecte vital: reinventar el món Salut per canviar com ens organitzem i ens relacionem, de persones per a persones." 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article