El Consell Comarcal del Baix Llobregat rep visita institucional de la vicepresidenta de la Mesa del Parlament Eva Granados

Política.

Des del Consell Comarcal es valoren molt positivament aquestes visites institucionals i l’interès mostrat per la situació de la comarca.
Des del Consell Comarcal es valoren molt positivament aquestes visites institucionals i l’interès mostrat per la situació de la comarca.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales, acompanyada dels vicepresidents Eduard Ribas Mateo i Xavier Fonollosa Comas, han donat la benvinguda a la vicepresidenta de la Mesa que ha iniciat la visita amb la signatura al llibre d’honor de la corporació.

A continuació, la presidenta del Consell Comarcal ha presentat dos dels projectes més importants impulsats des de l’entitat, d’una banda el Programa Comarcal de Suport per un nou impuls econòmic i social, dotat amb 11.018.996 milions d'euros, destinats a programes d’inversions i programes feministes.

I de l’altra, l’Oficina de Projectes Europeus del Baix Llobregat, nascuda amb la visió de ser l’entitat de referència dels 30 municipis de la comarca a l’hora de facilitar la participació en programes de finançament Europeu.

La presidenta, Eva Martínez Morales, ha exposat també les inversions que són necessàries per al Parc Agrari del Baix Llobregat, i així com la necessitat del finançament per desenvolupar l’activitat del Consell Comarcal i les competències que li són assignades.

A la visita han assistit també la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell Moreno, la consellera de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez, la consellera de Joventut, Clara Quirante Soriano, la consellera de Salut, Gina Pol Borràs, i els consellers Fernando Vicente Benetti, Juan Pedro Pérez Castro.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article