El 15 de setembre és la data fixada per reobrir les instal•lacions del Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Gavà

Cultura.

Es faran horaris especials almenys fins el 31 de desembre.
Es faran horaris especials almenys fins el 31 de desembre.

En principi només s’obriran les instal•lacions per fer visites lliures, però no es podran oferir visites tallers i activitats incloses a l’oferta de serveis ni als escolars ni a la ciutadania. Així la visita al Museu serà lliure per veure les exposicions permanent i temporals.

Pel que fa al Parc es podrà fer una visita lliure de l’exposició permanent on tots els espais permeten fer la visita d’una manera segura i confortable (mina didàctica, sala d’interactius, etc.).

Per raons sanitàries és obligatori l’ús de mascareta (preferentment tipus ffp2), mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 m, i seguir les indicacions del personal o guia en tot moment.

Entre l’oferta cultural i patrimonial que s’oferirà estan les visites guiades del Refugi antiaeri, Castell d’Eramprunyà i Vil•la romana de Can Valls.

Els horaris fins al desembre són aquests, Horari del Museu de Gavà, de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 19 h; dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 19 h; diumenges i festius d’11 a 14 h. Parc Arqueològic Mines de Gavà*: Dijous i divendres de 10 a 14.30 h; dissabtes de 10 a 18.45 h; diumenges i festius de 10 a 14.30 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article