Ja es pot participar als Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo per reconèixer la tasca de l’emprenedoria del Prat

Emprenedors.

L’activitat econòmica s’ha vist impactada de ple per la irrupció de la COVID-19, especialment el sector de treballadors autònoms.
L’activitat econòmica s’ha vist impactada de ple per la irrupció de la COVID-19, especialment el sector de treballadors autònoms.

Des de fa 14 anys, l’Ajuntament del Prat reconeix la tasca de les persones emprenedores amb els seus projectes econòmics i cooperatius, coneguts com El Prat Emprèn.

Amb aquests premis volen donar suport a les noves iniciatives conscients que les noves empreses són un element dinamitzador de l'activitat econòmica, generador de riquesa i llocs de treball.

Tots els projectes que es presenten a aquests guardons han rebut el suport del Servei de creació d’empreses de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic.

A finals de 2020 ens va sorprendre la mort sobtada de la que havia estat fins al moment la Tinent d’Alcaldia de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo.

Amb el propòsit d’honorar la seva memòria, reconèixer la seva figura i dedicació en l’àmbit econòmic del Prat, es va acordar, per unanimitat de tots els grups polítics de l’Ajuntament del Prat, nomenar els Premis El Prat Empren amb el seu nom, a partir d’aquesta edició s’anomenaran Premis El Prat Empren Marta Mayordomo.

Des de 2007 s’han presentat més de 400 candidatures, de les quals bona part d’elles han seguit el seu camí com a empresa consolidada. Aquest any reprenen amb força els premis: es recupera la convocatòria dels projectes de l’any 2020 i en paral•lel s’obre la participació de noves iniciatives emprenedores de l’any 2021, sumant una dotació total de premis en metàl•lic de 18.000€.

El termini de presentació de candidatures s’obrirà el dia 16 de setembre i finalitzarà el dia 18 d’octubre, si us voleu presentar trobareu tota la informació a https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio/voleu-crear-la-vostra-empresa/premis-el-prat-empren-marta-mayordomo-2020

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article