El PSC Baix Llobregat denuncia que el president de la Generalitat “no tingui en compte les diferents sensibilitats polítiques que hi ha a Catalunya”

Política.

Poveda demana a Pere Aragonès que abandoni "l'escenificació".
Poveda demana a Pere Aragonès que abandoni "l'escenificació".

El primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha lamentat aquest dilluns “l’escassetat d’acció política, social i econòmica” de la Generalitat i ha demanat a l’executiu de Pere Aragonès que “es preocupi per les problemàtiques de la ciutadania" i abandoni "l'escenificació".

En aquest sentit, en una reunió del secretariat del PSC Baix Llobregat, Poveda ha reclamat a Aragonès i als consellers i conselleres “valentia i determinació” per afrontar “les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia”.

“Catalunya no es pot quedar, una vegada més, enrere per un procés independentista que ens ha fet retrocedir i estancar com a societat", ha afegit.

Així mateix, el també alcalde de Sant Joan Despí i senador ha demanat al govern d'Aragonès que “passi de les paraules als fets” perquè “fins ara ha dit en reiterades ocasions que és el president de tots els catalans i catalanes però la realitat és que es comporta com un president que no té en compte ni les diferents sensibilitats polítiques ni les demandes dels sectors econòmics i socials".

Poveda també ha recordat que el PSC, amb Salvador Illa al capdavant, ha ofert al govern català diferents grans acords que permetrien, entre altres, “sortir de la crisi sense deixar ningú enrere i el retrobament dels catalans i catalanes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article