El delegat del Govern a Barcelona Toni Morral s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra i representants dels grups municipal

Política.

Sierra i Morral xerrant al consistori.
Sierra i Morral xerrant al consistori.

Iniciant així una ronda de contactes amb els diferents municipis de la demarcació per tal de “coordinar i acostar la gestió del Govern a la proximitat del territori i fer més fàcil la feina dels ajuntaments”.

Durant la reunió amb l’alcalde, s’han tractat diferents qüestions prioritàries per al municipi, la majoria de l’àmbit de l’atenció a les persones, com ara l’ampliació del consultori mèdic i la creació de places de centre de dia per a gent gran.

A la trobada també s’han abordat temes relacionats amb la policia local, després de la sessió de treball, s’ha fet una visita a l’espai del consultori i a la sala de control del nou sistema de càmeres de videovigilància que ha instal•lat l’Ajuntament a la població.

Aquestes càmeres poden detectar, mitjançant la lectura de les matrícules dels vehicles, aquells individus que puguin estar involucrats en algun acte delictiu.

Toni Morral ha afirmat que “es tracta d’un sistema innovador del qual en prenem nota perquè podria resultar molt útil també en altres municipis de la demarcació”.

El delegat ha afirmat que “aquestes visites al territori ens ajuden a posar el focus en els problemes concrets de cada municipi i això ens permetrà guanyar en eficàcia i eficiència pel que fa a la gestió de l’acció de Govern i dels ajuntaments”.

L’alcalde de Sant Climent també ha posat en valor la cooperació entre les diferents administracions per tal de poder tirar endavant projectes i propòsits que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.

Entre els temes tractats amb l’alcalde, Isidre Sierra, destacaven la creació d'un nou ambulatori, les places públiques per a un nou centre atenció per a la gent gran i l’aplicació de millores a la llei de seguretat de Catalunya pel que fa a les policies locals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article