Sant Feliu cedeix 50 ordinadors a escoles i entitats de la ciutat

Societat.

Un instant del lliurament.
Un instant del lliurament.

El lliurament s'emmarca dins del programa de cessió d'equipaments informàtics de l'Ajuntament, una iniciativa municipal que es va impulsar gràcies a la creació del programa Sant Feliu Innova, i que permet a les entitats santfeliuenques engegar diferents projectes de digitalització.

Els equipaments provenen del parc informàtic de l'Ajuntament que, una vegada renovat amb maquinari més actual, té una segona vida en mans de les entitats de la ciutat.

L'alcaldessa Lídia Muñoz ha volgut ressaltar que aquesta iniciativa suposa "un recolzament màxim al camí pedagògic de les escoles, especialment en aquests moments post-pandèmia".

El regidor Aitor Rivera ha posat en valor la tasca d'aquest programa de cessió, un dels més veterans a nivell municipal i "que suposa una aposta des del Govern per la digitalització de tot el teixit associatiu".

Durant l'acte la regidora Mireia Aldana ha anunciat també una futura donació d'equipaments informàtics, inclosa dins les accions de millora de dotació tecnològica en l'àmbit educatiu del Pacte de Ciutat.

Aldana ha concretat que "es tracta de 10 ordinadors portàtils o tablets que cada escola ha triat en funció de les seves necessitats, més el mòdul de connexió per garantir la gestió i seguretat del maquinari".

En total s'han cedit 23 ordinadors de sobretaula i 1 portàtil a les escoles Pau Vila, Monmany, Salvador Espriu, Miquel Martí i Pol, Nadal, Falguera, i a l'escola de restauració del Palau Falguera, que pertany a l'institut Martí Dot.

Per la seva banda les diferents AMPAs i AFAs d'aquestes mateixes escoles d'educació primària han rebut 20 ordinadors de sobretaula i 6 portàtils, l'escola Gaudí ja va rebre el passat 23 de juny 10 ordinadors, destinats a impulsar el projecte Inovamat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article